Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti 14-21 Octombrie 2017

 

 

 

     Fundația Culturală ART PROMO, în calitate de organizator vă invită la cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Film Evreiesc București, care va avea loc în perioada 14-21 octombrie 2017, la Sinagoga Mare, Centrul Comunitar Evreiesc - JCC și Institutul Cervantes. Festivalul Filmului Evreiesc Bucureşti se înscrie într-o reţea ce include peste 130 de evenimente organizate în întreaga lume sub brand-ul Jewish Film Festival. Anul acesta BJFF propune publicului o bogată selecție de filme, majoritatea în premieră în România sau chiar în premieră mondială. Invitați de marcă ai festivalului sunt Luis Gutmann director al Festivalului de Film Evreiesc din Argentina și regizorii Eitan Green, Elite Zexer și Simcha Jacobovici.

     În avanpremiera festivalului, în perioada 08-10 octombrie 2017, vă propunem două piese de teatru: “Zece cutii de chibrituri” de Janusz Korczak și “Herzl: Un vis care a devenit realitate”.

     Gala de deschidere va avea loc în data de 14 octombrie 2017, ora 19:00 la Sinagoga Mare. În cadrul galei se va proiecta filmul INDOORS în prezența regizorului Eitan Green, urmat de un concert de muzică Klezmer. Accesul la gala de deschidere se va face pe bază de invitație.

     Programul Festivalului îl puteți găsi în următorul document: Program festival
PERSOANĂ DE CONTACT:

     Ovidiu Morar - Președintele Fundației Art Promo, tel: 0722.555.029

     Felicia Waldman - Directorul Festivalului, tel: 0722.309.393               

     Website: www.bjff.ro